Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ 2 με 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αναρτήθηκε: Jun 2, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Πολιτικά προβολές: 165 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Δήμος Βισαλτίας στο πλαίσιο της εκ του νόμου αρμοδιότητας του στη διαχείριση και προστασία των αδέσποτων ζώων της επικρατείας του και με την πολύτιμη συνέργεια του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, υλοποιεί για ακόμη μία φορά πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων θηλυκών και αρσενικών (σκύλοι και γάτες) που περιλαμβάνει την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την ηλεκτρονική σήμανση στο όνομα του Δήμου εξετάσεις αίματος και αποπαρασίτωση.

Οι στειρώσεις γίνονται δωρεάν από την Τετάρτη 2 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου), από τις 9:00 εως τις 14:00, από εξειδικευμένους κτηνιάτρους της Διεθνούς φιλοζωικής οργάνωσης VETS IN ACTION, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τον Δήμο Βισαλτίας. Το  πρόγραμμα των στειρώσεων πραγματοποιείται σε δημοτικό κτίριο πλησίον του Σ.Μ.Α. Νιγρίτας, που βρίσκεται στο δρόμο Φλαμπούρου - Θερμών.

Τα αδέσποτα ζώα μεταφέρονται στο χώρο των στειρώσεων από εθελοντές του  συνεργαζόμενου Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, η δε διαδικασία συντονίζεται και θα επιτηρείται από το Δήμο Βισαλτίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν το πού υπάρχουν αδέσποτα, αστείρωτα ζώα (σκύλοι και γάτες), να ενημερώσουν το Δήμο (τηλ: 2322353400 ), ή την οργάνωση VETS in ACTION (τηλ. 6989860166), ώστε να οργανωθεί η μεταφορά τους στο χώρο του προγράμματος.

Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, περισσότερη φιλοζωική συνείδηση και περισσότερους υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μην τα εγκαταλείπουν.

Μαζί μπορούμε περισσότερα!


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.