Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Λευτέρης Αβραμάκης: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Ανάκαμψης θα φέρει ανάπτυξη συνολικά για την Περιφέρεια της χώρας αλλά και για το Νομό Σερρών, βελτιώνοντας την ζωή και τα εισοδήματα όλων των πολιτών»

Αναρτήθηκε: May 21, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 219 Tags (Λέξεις κλειδιά): Λευτέρης Αβραμάκης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με αφορμή την παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ο Βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε:

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνει απαντήσεις και διεξόδους σε μια σειρά από διαχρονικά προβλήματα του Νομού Σερρών. Πρόκειται για μια πρόταση που διασφαλίζει ότι η ανάπτυξη θα έρθει και στον τόπο μας και θα διανεμηθεί δίκαια προσφέροντας κέρδη στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Ο στόχος που τίθεται για τον περιορισμό των Περιφερειακών ανισοτήτων και την επιδίωξη συγκλίσεων σε ότι αφορά τα ατομικά και οικογενειακά εισοδήματα, ο καταμερισμός των πόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να καλύψουν τις τοπικές ανάγκες και να περιορίσουν το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών Νομών, είναι η ευκαιρία για την περιοχή μας, που ανήκει στους φτωχότερους Νομούς της χώρας, να αναπτυχθεί και να αντιστρέψει την μακροχρόνια αποανάπτυξη.

Σε αντιδιαστολή με το κυβερνητικό πρόγραμμα που κατευθύνει τη συντριπτική πλειοψηφία των διαθέσιμων πόρων σε μεγάλες εταιρίες θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και περιοχές Natura εάν υπάρχει «επενδυτικό ενδιαφέρον», το «Σχέδιο Ελλάδα+» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προβλέπει τον περιορισμό των ανισοτήτων, την αύξηση των εισοδημάτων παράλληλα με τη μείωση του κόστους ζωής, την ενεργειακή ασφάλεια για όλους, την απόδοση κοινωνικού μισθού, την αναβάθμιση του ρόλου και της αξίας της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, την προστασία των παιδιών και τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, την ουσιαστική αναμόρφωση του κοινωνικού κράτους ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και να εγκαθιδρυθεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες.

Ταυτόχρονα, η πρόταση μας φιλοδοξεί να ενισχύσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ώστε αυτές να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις, να εκσυγχρονιστούν, να ανοίξουν νέα πεδία δραστηριοτήτων και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον επιθετικό ανταγωνισμό των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Κοντολογίς, το «Σχέδιο Ελλάδα+» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ανταποκρίνεται και προσφέρει λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Σερρών και η τοπική κοινωνία. Αντίθετα, το κυβερνητικό πρόγραμμα, δεν περιλαμβάνει καμία ουσιαστικά πρόταση που να προσεγγίζει έστω τα προβλήματα της ελληνικής Περιφέρειας.

Το «Σχέδιο Ελλάδα+» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνει προοπτική συνολικά στην ελληνική κοινωνία, δημιουργεί νέο πλούτο και τον διανέμει δίκαια σε ολόκληρη την κοινωνία. Η διαμόρφωση τοπικών αναπτυξιακών προοπτικών είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο Νομός Σερρών και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να κινηθούμε όλοι, ανεξάρτητα από τις πολιτικές – κομματικές μας προτιμήσεις.

Καλώ όλους τους Σερραίους να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούν αναλυτικά τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο «Σχέδιο Ελλάδα+», να το συγκρίνουν με το κυβερνητικό πρόγραμμα και να ξεκινήσουμε ως τοπική κοινωνία, μια ανοικτή και δημοκρατική συζήτηση προκειμένου να διεκδικήσουμε από κοινού τη νέα καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας και την πατρίδα μας».

Δείτε το «Σχέδιο Ελλάδα+» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.