Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ για τα αδέσποτα

Αναρτήθηκε: May 9, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 147 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, αδέσποτα
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Δήμος Ηράκλειας έχει επιδείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε θέματα που άπτονται της προστασίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε δημόσιους χώρους, κυρίως πάρκα και πλατείες σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Η προστασία αυτών των ανυπεράσπιστων κυριολεκτικά ζώων συνίσταται κυρίως στην αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, καλής μεταχείρισης και ευζωίας τους , ταυτόχρονα όμως επιδιώκεται η σταθεροποίηση και σταδιακά η μείωση του πληθυσμού τους.

Οπωσδήποτε η προσπάθεια που καταβάλλεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την επιτυχή προστασία των αδέσποτων είναι τεράστια καθώς τα μέσα που διατίθενται από την πολιτεία δεν επαρκούν να καλύψουν ιδανικά τις αυξημένες ανάγκες των ζώων αυτών .

Το ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στην προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε μία ανήμπορη συνδημότισσά μας δεν μπορεί να αμαυρώσει σε καμία περίπτωση ούτε την αντίληψή μας για τη διαχείριση αυτών των δυστυχισμένων ζώων ούτε τον αγώνα στον οποίο καθημερινά επιδιδόμαστε.

Απόδειξη της ευαισθησίας μας αποτελεί η πρόταση που έχουμε υποβάλλει στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να ιδρύσουμε και να εξοπλίσουμε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς και η οποία βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης.

Έχουμε την πεποίθηση πως σύντομα θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.