Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

"Κοιτάμε Μπροστά" στην Κεντρική Μακεδονία : Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας κ. Καρακωστάνογλου απέρριψε ψήφισμα – πρόταση για το ΚΕΘΕΑ!

Αναρτήθηκε: May 7, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 125 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, προστέθηκαν μερικές ακόμη ψηφίδες αντιδημοκρατικής πρακτικής από την πλευρά της διοίκησης Τζιτζικώστα. Στον περιορισμό των δικαιωμάτων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να θέτουν θέματα προ ημερήσιας διάταξης, και στην απόρριψη αιτήματος πέντε παρατάξεων να συγκληθεί έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και για τα μέτρα στήριξης όσων ομάδων του πληθυσμού πλήττονται από την πανδημία, ήρθε να προστεθεί και η άρνηση του προέδρου, κ. Β. Καρακωστάνογλου να θέσει σε ψηφοφορία ψήφισμα-πρόταση της Παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για το ΚΕΘΕΑ, με τη δικαιολογία ότι δεν αφορά το Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν είναι εθνικό θέμα, δεν είναι επείγον θέμα....

Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχο ψήφισμα υπέρ της αυτοδιαχείρισης του ΚΕΘΕΑ και ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την αλλοίωση του μοντέλου της θεραπευτικής του μεθόδου ψηφίστηκε πρόσφατα κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.


 

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.