Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΡΙΖΑ : Επιχείρηση μετατροπής της ΕΡΤ σε κομματικό «μαγαζί» της Νέας Δημοκρατίας.

Αναρτήθηκε: May 6, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 123 Tags (Λέξεις κλειδιά): Επιχείρηση μετατροπής της ΕΡΤ σε κομματικό «μαγαζί» της Νέας Δημοκρατίας., ΣΥΡΙΖΑ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Την προηγούμενη Πέμπτη η Διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε στην αιφνίδια αλλαγή 11 προϊσταμένων Περιφερειακών Σταθμών. Ανάμεσα τους καθαιρέθηκε με άκομψο τρόπο και ο, εδώ και έξι χρόνια, προϊστάμενος του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ.. Ενός σταθμού που παρουσίαζε μέχρι σήμερα, σημαντικό έργο στην τοπική ενημέρωση και ταυτόχρονα πολύτιμη, κοινωνική και πολιτιστική προσφορά.

Ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε η αλλαγή, παραπέμπει σε «καρατόμηση» ενώ η ανύπαρκτη διαδικασία - για μια τόσο εκτεταμένη διοικητική αλλαγή - δείχνει σκοπιμότητα με έντονα γαλάζια κομματικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πανελλαδικού αλλά και του τοπικού τύπου, ο πρώην πλέον προϊστάμενος, είχε δεχτεί τηλεφωνήματα πολλές φορές από πρόεδρο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, που κατηγορούσε την ΕΡΤ Σερρών για προνομιακή μεταχείριση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς ο κατήφορος της Διοίκησης της ΕΡΤ συνεχίζεται. Μετά τη λογοκρισία, τα ραβασάκια της φίμωσης και τη διαστρέβλωση των ειδήσεων, έρχεται και η «καρατόμηση» των μη αρεστών για να ολοκληρωθεί η μετατροπή της ΕΡΤ σε κομματικό «μαγαζί» της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους, θα πρέπει να προασπίσουν την εργασία τους, την επαγγελματική τους ακεραιότητα και την αξιοπιστία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ως Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τιμούμε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Σερρών, που με τη συνέπειά τους το δημοκρατισμό τους και τις πρωτοβουλίες τους, τήν έχουν καταστήσει ως ένα από τους πιο παραγωγικούς σταθμούς της ΕΡΤ. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους στο συνεχή αγώνα, για μια ΕΡΤ ανοικτή στην κοινωνία, πολυφωνική, πλουραλιστική, πολύχρωμη και Δημοκρατική κι όχι για μια δημόσια ραδιοτηλεόραση, παραμάγαζο τοπικών παραγόντων της Δεξιάς, αντηχείο τοπικών γαλάζιων πολιτικών γραφείων, ανοικτή μόνο στα συμφέροντα της διαπλοκής και σε εκείνους που θέλουν την κοινωνία παραδομένη στην κατάθλιψη, στην ανασφάλεια, στην πανδημία, στην φτώχεια και στην εκμετάλλευση.

Και σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή την προοπτική καλούμε να συνδράμει και ο νέος προϊστάμενος, τιμώντας το δημοσιογραφικό του λειτούργημα και την πολύχρονη αξιοπρεπή επαγγελματική του πορεία.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.