Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον άμεσο, ασφαλή, αξιοπρεπή και δωρεάν εμβολιασμό των ΑμεΑ

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Την Τετάρτη 28/04/2021 ο Σύλλογος μας προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το διοικητήριο, ζητώντας η πολιτεία σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο να αναλάβει τις ευθύνες της για τον άμεσο, ασφαλή, αξιοπρεπή και δωρεάν εμβολιασμό όλων των ΑμεΑ που το επιθυμούν.


Είναι ανάγκη άμεσα να προχωρήσει:


  1. Η άμεση ένταξη όλων των κινητικά αναπήρων που το επιθυμούν στην εμβολιαστική διαδικασία της τρέχουσας περιόδου, όπως κα τον συνοδών τους.


  1. Η εθελοντική καταγραφή του τόπου κατοικίας των ΑμεΑ από τους δήμους, η συνεργασία τοπικής διοίκησης και μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) για το σχεδιασμό και τη γρήγορη υλοποίηση της εμβολιαστικής διαδικασίας στα σπίτια των ευπαθών ομάδων.


  1. Η στελέχωση τον δομών ΠΦΥ με επαρκή ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό, κάθε είδους απαραίτητο προσωπικό, αλλά και η ενίσχυση τους με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να είναι δυνατός το γρηγορότερο δυνατό ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων στις οικίες τους.


  1. Η προμήθεια από την κυβέρνηση όλων των διαθέσιμων εμβολίων, ώστε να τρέξει γρηγορότερα η εμβολιαστική διαδικασία, μακριά από ανταγωνισμούς επιχειρηματικών κολοσσών και μεγάλων δυνάμεων.  1. Η καταγραφή των οχημάτων των δήμων, της περιφέρειας και άλλων δημοσίων ιδρυμάτων και ΜΚΟ που μπορούν τροποποιηθούν με ευέλικτο αλλά ασφαλή τρόπο και η επιστράτευση τους για τη μεταφορά των συναδέλφων προσωρινά, μέχρι να προετοιμαστεί ο εμβολιασμός στα σπίτια τους.


  1. Η καταγραφή των μέσων μεταφοράς κερδοσκοπικών επιχειρήσεων και η επίταξη όσων κριθεί απαραίτητο, μέχρι να προετοιμαστεί ο εμβολιασμός στα σπίτια των συναδέλφων.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.