Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αναρτήθηκε: May 4, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 177 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ., ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.), κατόπιν του Δελτίου Τύπου της στις 10 Φεβ 21 με το οποίο προτρέπαμε σε εκδήλωση πράξεων στήριξης του κοινωνικού παντοπωλείου της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης σε ατομικό, συλλογικό και θεσμικό επίπεδο, η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ανταπεξήλθε στο κάλεσμα και προσέφερε μεγάλη ποσότητα αγαθών α΄ ανάγκης.

Την προσφορά της εταιρίας το Σωματείο μας την καταθέτει με πολύ αγάπη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης για την έμπρακτη στήριξη ανθρώπων που χρήζουν πραγματικής ανάγκης ενόψει της εορτής του Πάσχα και διατρέχοντας τα Πάθη του Κυρίου.

Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. για την ευαισθησία που επέδειξε στο κάλεσμα του Σωματείου.

Η Ένωση προτρέπει σε περαιτέρω διεύρυνση ανάλογων πράξεων αλληλεγγύης και άλλων φορέων και εταιριών και πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της ανθρώπινης υπόστασης ως μέτρο ποιότητας της κοινότητας της οποίας είμαστε μέλη.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.