Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ : ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 4 ΜΑΗ 2021 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε, την Τρίτη  4/5/2021 για να τιμηθεί η εργατική Πρωτομαγιά.

       Σήμερα  εν μέσω της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει όλη η υφήλιος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών,  τηρώντας αυστηρά και με συνέπεια όλα τα μέτρα προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας, δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συγκέντρωση, παρά μόνο θα προχωρήσει στην κατάθεση στεφάνων.

      Σήμερα όσο ποτέ αναδεικνύεται ο ρόλος των συνδικάτων, στην υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή της.

  Απεργούμε και εκφράζουμε με κάθε τρόπο την εναντίωσή μας σε κάθε ελαστική μορφή εργασίας, σε μειώσεις μισθών, στην καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων μας.

   4 Μάη Απεργούμε  Αδιαπραγμάτευτα 8 ώρες Εργασία, 8 ώρες Ανάπαυση, 8 ώρες Ελεύθερος Χρόνος. Γιατί είμαστε άνθρωποι και πρέπει να ζήσουμε!

     Η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μία και μοναδική: Να αποκρούσουμε άμεσα και αποτελεσματικά αυτές τις πολιτικές. Είναι καθήκον μας να υψώσουμε το ανάστημά μας και να οργανώσουμε νέους  αγώνες που θα μας οδηγήσουν στην δικαίωση των προσπαθειών μας.

       Διεκδικούμε τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας, Κοινωνική Πολιτική, Κοινωνική Ασφάλιση, Καταπολέμηση της Ανεργίας με κάθε τρόπο και την άμεση κατάργηση αντεργατικών διατάξεων που οδηγούν στην  περαιτέρω φτωχοποίηση  για τους εργαζόμενους.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ!!!

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΗ 2021


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.