Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΕΥΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ €8.820.000,00 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Αναρτήθηκε: Apr 25, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Επιδοτήσεις για το Ν. Σερρών Πολιτικά προβολές: 171 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΕΥΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ €8.820.000, 00 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Πρόταση προϋπολογισμού
8.820.000,00 ευρώ, για παρεμβάσεις βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βισαλτίας, υπέβαλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» της Πρόσκλησης ΑΤ01 με τίτλο «Υποδομές Ύδρευσης».

Η πρόταση περιλαμβάνει τα παρακάτω υποέργα:

Υποέργο 1: α) Αντικατάσταση των εξωτερικών αγωγών ύδρευσης από πηγές Ορέσκειας των Δ.Ε. Αχινού και Τραγίλου Δήμου Βισαλτίας, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο και θα αντικατασταθούν με HDPE συνολικού μήκους 44,93 χιλ. διαφόρων διατομών (Φ.90 ως Φ225). β) Κατασκευή μονάδας διύλισης για τον καθαρισμό του νερού που παρουσιάζει θολότητα. γ) Κατασκευή δεξαμενής 500 Μ3, που θα λειτουργεί ως ρυθμιστικός όγκος για την ορθολογική διανομή του νερού στους οικισμούς των Δ.Ε. Αχινού και Τραγίλου.

 

Υποέργο 2: Αντικατάσταση όλων των παλαιών εγκατεστημένων υδρομέτρων της Δ.Ε.Υ.Α.Β., στην Δ.Ε. Νιγρίτας του Δήμου Βισαλτίας που διαθέτει σύστημα τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και νέο δίκτυο, με νέα ηλεκτρονικά και με δυνατότητα μέτρησης από απόσταση (AMR), καθώς και των παλαιών συλλεκτών σε οικοδομές, στο πλαίσιο περαιτέρω μείωσης του ποσοστού μη ανταποδοτικού νερού και συσχέτισής του με τον δείκτη διαρροών υποδομών (ILI) κατά IWA.

 «Οι προτάσεις αυτές της Δ.Ε.Υ.Α.Β., καθώς και οι επόμενες που αναμένεται σύντομα να υποβληθούν, από τον Δήμο, εντάσσονται σε έναν ευρύτερο προγραμματισμό για να ενισχύσουμε τον Δήμο μας με υποδομές και έργα τα οποία δίνουν έμπρακτες λύσεις στις ανάγκες των συνδημοτών μας», αναφέρει με σχόλιό του ο Δήμαρχος Βισαλτίας και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β., κ. Αθανάσιος Μασλαρινός.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.