Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Προς ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Εντιμότατο κύριο Νικόλαο Δένδια Υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας

Αναρτήθηκε: Apr 24, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα προβολές: 168 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Νικόλαο Δένδια, Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μόντρεαλ 18 Απριλίου 2021
CANADIAN HELLENIC CONGRESS
ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ
CONGRÈS HELLÉNIQUE CANADIEN 1220, 

rue de Beauharnois, Suite 109, Montréal (QC) H4N 1J5.  chc@chcongress.ca – http://www.chcongress.ca
Via Electronic Mail: dgypex@mfa.gr


Προς ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Εντιμότατο κ. Νικόλαο Δένδια
Υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,


Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την ειλικρινή και θαρραλέα στάση σας, έναντι της τουρκικής ηγεσίας και ιδιαίτερα προς τον ομόλογο σας Mevlüt Ҫavuṣoğlu, κατά την προχθεσινή σας επίσκεψη στην Άγκυρα.


Είναι πλέον καιρός να εγκαταλείψουμε την πάγια Ελληνική πολιτική του Κατευνασμού (Appeasement), τον οποίο δικαιολογημένα χαρακτήρισε ο αείμνηστος πρόεδρος Franklin D. Roosevelt, σαν την “policy of feeding your friends to a crocodile, one at a time, in hopes that the crocodile will eat you last” και το κάνατε και σας αρμόζουν συγχαρητήρια!


Μην λησμονείτε τα όσα είπατε στον φίλο σας Mevlüt, ενίοτε να τα υπενθυμίζετε στους άσπονδους φίλους και συμμάχους στην Εσπερία, ούτως ώστε να προάγεται η πραγματικότητα με την αλήθεια παντού, με το ίδιο θάρρος.


Αναμφίβολα η Πατρίδα κατά το παρελθόν διέθετε θαρραλέους άνδρες, που αντιμετώπισαν με επιτυχία τον αντίπαλο, από χτες, το όνομα σας θα συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους.


Πετύχατε και κάτι άλλο, διαλέξατε εσείς, τον τόπο και τον χρόνο της αντιπαράθεσης, όπως ακριβώς οι Έλληνες στην Σαλαμίνα, επιλογή που συνήθως έχει ο θύτης και όχι το θύμα και αυτή η λεπτομέρεια κάνει την επιτυχία λαμπρότερη όχι μόνο διπλωματικά, αλλά και ουσιαστικά.


Κρατάτε λοιπόν το λάβαρο ψηλά και φέρατε εις πέρας το έργο που έχετε αναλάβει.
Να είστε βέβαιοι ότι εμείς, οι Έλληνες του Καναδά, αλλά γιατί όχι και όλοι οι Οικουμενικοί Έλληνες, ήμαστε μαζί σας και θα θυμόμαστε για πάντα αυτήν την γενναία στάση σας.


Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς


Dr.Theodore Halatsis  
Πρόεδρος

Costas Pappas
Vice-President,  
Administration & SecretaryΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.