Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Επίσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου σε κτηνοτροφικές μονάδες - Συνάντηση με την Ελπίδα Σιδηροπούλου

Αναρτήθηκε: Apr 23, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αγροτικά Πολιτικά προβολές: 165 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της Ορεινής επισκέφθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, για να δει από κοντά τον καθημερινό αγώνα των Σερραίων κτηνοτρόφων που εργάζονται νυχθημερόν χωρίς ωράριο.  Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Βυρώνεια για να συναντήσει την Πρόεδρο του συλλόγου κτηνοτρόφων της ΠΕ Σερρών Ελπίδα Σιδηροπούλου, με την οποία συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, ξεχωρίζοντας ως κυριότερο την πυκνότητα των βοσκήσιμων εκτάσεων στην Κεντρική Μακεδονία. Ο κ. Χατζηβασιλείου μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κυβέρνηση επιδεικνύει αποτελεσματικότητα στην πάταξη των «ελληνοποιήσεων» και δήλωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να δοθούν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις βοοειδών και αιγοπροβάτων στους κτηνοτρόφους πριν το Πάσχα. 

Ο βουλευτής τόνισε πως η κτηνοτροφία αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους κλάδους του πρωτογενούς τομέα που παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η κ. Σιδηροπούλου ευχαρίστησε τον κ. Χατζηβασιλείου για το ενδιαφέρον που καθημερινά επιδεικνύει και του κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για τα ζητήματα του κλάδου. Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.