Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις καλλιέργειες που επλήγησαν από παγετό στο Δήμο Αμφίπολης

Αναρτήθηκε: Apr 22, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αγροτικά Πολιτικά προβολές: 123 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Στα χωράφια του Δήμου Αμφίπολης βρέθηκε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση από ομάδα παραγωγών της περιοχής. 

Ο κ. Χατζηβασιλείου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Αμφίπολης κ. Ελένη Πατσιά, επισκέφθηκε την Μεσολακκιά και την Παλαιοκώμη, για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο παγετός στις 25 - 26 Μαρτίου και στις 9 Απριλίου, σε καλλιέργειες αμυγδάλου, αμπελιού και ελιάς. Πρόκειται για εξαιρετικά δυναμικές καλλιέργειες της περιοχής. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν την αποκλειστική επαγγελματική δραστηριότητα των αγροτών στα χωριά της Αμφίπολης. 

Από την πλευρά των παραγωγών τέθηκαν στον βουλευτή ζητήματα που αφορούν τα όρια των αποζημιώσεων και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κ. Χατζηβασιλείου ήδη επικοινώνησε με τον ΕΛ.Γ.Α. και αύριο θα ενημερώσει αναλυτικά τον Πρόεδρο κ. Λυκουρέντζο για την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών εκτίμησης για τη δίκαιη αποζημίωση των παραγωγών της περιοχής.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.