Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κίνηση αλληλεγγύης από την Π.Ε. Σερρών προς το Σωφρονιστικό Κατάστημα Νιγρίτας

Αναρτήθηκε: Apr 22, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 32 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κίνηση αλληλεγγύης από την Π.Ε. Σερρών προς το Σωφρονιστικό Κατάστημα Νιγρίτας
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Αμεση ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κάλεσμα που δέχθηκαν για τη συγκέντρωση αντρικών ρούχων και παπουτσιών για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των κρατουμένων του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας.

Η κίνηση αυτή αλληλεγγύης οργανώθηκε από το  Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου και το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, με την συμπαράσταση του Συλλόγου των Εργαζομένων της Π.Ε.Σερρών.

Σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Σερρών παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον Διευθυντή του  Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας, δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγός στις ανάγκες τους.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.