Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κωνσταντίνος Μπλούχος : «Πρώτη μέρα self-test»

Αναρτήθηκε: Apr 18, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 110 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κωνσταντίνος Μπλούχος, «Πρώτη μέρα self-test»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 12/4/21 εντοπίστηκαν 613 μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ως δυνητικά νοσούντες, χάρη στην ενεργοποίηση των ελέγχων αυτοδιάγνωσης (self-test) για το νέο κορωναϊό.

            Συμπερασματικά, σε ένα σύνολο 250.000 μελών, 613 ασυμπτωματικά κρούσματα παίρνουν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και ΔΕΝ θα συμβάλλουν ακούσια στη διάδοση του φονικού ιού.

            Όσοι βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το άνοιγμα των Λυκείων και για τη διενέργεια των τεστ αυτοδιάγνωσης στα λυκειόπαιδα, ίσως θα πρέπει να αναλογιστούν τη σύγκριση και το στοίχημα:

            Από τη μια η κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί, με τεστ για την υγεία, να ανοίξει τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις και να μας οδηγήσει προοδευτικά στην κανονικότητα. Κι από την άλλη ο άκριτος και αχρείαστος δικαιωματισμός των εκατοντάδων διαδηλώσεων, που προτάσσονται ως ρίσκο, με διακύβευμα τον κίνδυνο της υπερμετάδοσης του ιού.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.