Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΧΑΓΙΑΤΙ ΛΑΔΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ : «Νήματα στον λαβύρινθο του κόσμου»

Αναρτήθηκε: Apr 18, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 235 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΧΑΓΙΑΤΙ ΛΑΔΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νήματα στον λαβύρινθο του κόσμου» ξεκινάει στο Λαογραφικό Μουσείο Χαγιάτι Λαδιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Ξετυλίγοντας τον μίτο» θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου. Το πρόγραμμα αποτελεί μια αναδρομή στις τεχνικές της υφαντικής τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.Συμπληρώνεται με ένα εργαστήρι κατασκευής ενός αυτοσχέδιου αργαλειού τσέπης για την ύφανση ενός εργόχειρου που θα αποτελέσει κομμάτι του συλλογικού έργου τέχνης του δρόμου, yarnbombing, που θα παρουσιαστεί στο κλείσιμο του προγράμματος.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες ενώ είναι διαθέσιμο για σχολικές τάξεις όλων των βαθμίδων έπειτα από συνεννόηση. Απαραίτητη είναι η εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής στο email: info@hayatiladia.gr ή στο facebook: www.facebook.com/hayatiladia, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία προτίμησης (24 ή 25) και η διεύθυνση κατοικίας προκειμένου να σταλούν δωρεάν τα πολύχρωμα νήματα για τη δημιουργία του εργόχειρου.
Σας περιμένουμε για ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο χρόνο, όπου όλοι επικοινωνούμε, μαθαίνουμε, παίζουμε και συνεργαζόμαστε δημιουργικά.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.