Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Αναρτήθηκε: Apr 18, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 42 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών της Βισαλτίας, στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας.

Μετά τη συγκέντρωση των προμηθειών, κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μασλαρινό και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αργύρη Χατζημάρκο, μετέφεραν όλο το υλικό με φορτηγάκι της Δ.Ε.Υ.Α.Β. στην Ελασσόνα και το παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κα Ευφροσύνη Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

 Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνδημότες μου, τους πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, για την ανταπόκρισή τους σ’ αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης. Να ευχαριστήσω και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας για την παραχώρηση του χώρου συγκέντρωσης των προμηθειώνΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.