Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκε: Apr 17, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα προβολές: 28 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Η μόνη γαλάζια πατρίδα που υπάρχει στο Αιγαίο είναι η Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης μιλώντας στην Τηλεόραση Atlas και την εκπομπή «Αυτοδιοικητικά» με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή.

Επιπλέον ο κ. Γκολιδάκης επισήμανε ότι αποτυγχάνει η Τουρκία συνεχώς σε διπλωματικό επίπεδο και αυτό φάνηκε και στη Λιβύη. Αντίθετα, η Ελλάδα έχει συνεχώς επιτυχίες και αυτό αποτυπώνεται με τη συνεργασία με χώρες στρατηγικής σημασίας όπως η Λιβύη, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, οι Η.Π.Α. και η Ιταλία, ενώ αντίστοιχη προσπάθεια γίνεται και με την Αλβανία. 

Παράλληλα, ο πολιτευτής της ΝΔ έκανε λόγο για τους εξοπλισμούς της χώρας μας, τονίζοντας ότι το Πολεμικό Ναυτικό επιλέγει πλοία και σκάφη που το καθιστούν ισχυρό και κερδίζει το θαυμασμό των άλλων χωρών. Τέλος, ο κ. Γκολιδάκης ότι οι εξοπλισμοί θωρακίζουν τη χώρα, ενώ το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλού επιπέδου και από τα καλύτερα στον κόσμο. 

Βίντεο:  https://fb.watch/4Owod2HFkQ/

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.