Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας προς τους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου, που προκρίθηκαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων

Αναρτήθηκε: Apr 8, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα προβολές: 317 Tags (Λέξεις κλειδιά): Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας, Γυμνασίου Δημητριτσίου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και στην Διευθύντρια του Γυμνασίου Δημητριτσίου που πέρασαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε οι μαθητές που συμμετείχαν συνεργάστηκαν μεταξύ τους καθώς και με τους εκπαιδευτικούς τους και κατάφεραν να κρατήσουν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας και της προόδου. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε για αυτή τη νέα γενιά του τόπου μας και να ευχηθούμε να αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλους μας για το εγχείρημα που ανέλαβαν. Με γεμίζει αισιοδοξία η αποφασιστικότητά τους να ασχοληθούν με ζητήματα όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και ο εθελοντισμός.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που με ζήλο συνεργάστηκαν με τις ομάδες, συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις και ενέπνευσαν του μαθητές τους, καθώς και τους γονείς που τους υποστήριξαν».Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.