Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ λΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Δ.Υ

Αναρτήθηκε: Apr 6, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 317 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ λΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Δ.Υ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test), θα γίνουν σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου 2021, στις Τ.Κ. Αμπέλων και Λυγαριάς.

Συγκεκριμένα για τους κατοίκους της Τ.Κ. Αμπέλων τα test θα διενεργηθούν στο Κοινοτικό Κατάστημα από τις 9:00 έως τις 12:00  και για τους κατοίκους της Τ.Κ. Λυγαριάς στο Κοινοτικό Κατάστημα, και τις ώρες 12:00 – 14:00, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Βισαλτίας.

Συντονιστής είναι ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Αργύρης Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι  πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

 Κατά την διάρκεια διενέργειας των Rapid Test θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.