Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Δράμας και Αρκτούρος

Αναρτήθηκε: Apr 5, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 319 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Δράμας και Αρκτούρος
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα υλοποιήσει στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Δ.Δράμας ‘Το Χαμόγελό μας’ Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με έναρξη την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021. 

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των παιδιών ως προς τις δράσεις της οργάνωσης για την άγρια ζωή, τη βιοποικιλότητα και το φυσικό περιβάλλον. Η εκπαιδευτική δράση θα υλοποιηθεί μέσω τηλεδιασκέψεων με τη χρήση διαδραστικού οπτικοακουστικού υλικού. Οι ωφελούμενοι του κέντρου θα συμμετέχουν σε εικονικές ξεναγήσεις στα Καταφύγια του Λύκου και της Αρκούδας και θα γνωρίσουν τα μεγάλα άγρια ζώα των ελληνικών δασών.

‘Η γνώση γίνεται διασκέδαση’

Τα πρόγραμμα υλοποιείται από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στο πλαίσιο του Έργου “ΣΤΗΡΙΖΩ”, “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ” και “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης (ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ: 2019ΣΕ03900001): «Επιχορήγηση και Προβολή Δράσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση της Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Μακεδονία και στη Θράκη».
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.