Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ!!

Αναρτήθηκε: Apr 2, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 302 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ!!
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΝ ΣΤΙΣ 5.30 μ.μ.

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, που εξελίσσονται ενάντια το έγκλημα κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής σε βάρος της υγείας και της ζωής του λαού σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, με τη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ στη Φυλή και την κατασκευή περιμετρικού αναχώματος μήκους 1.535 μέτρων και ύψους 20 μέτρων καθώς και την εγκατάσταση εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στη Δυτική Αττική.

Το έγκλημα που συντελείται δεν είναι καινούργιο. Έχουν ευθύνη διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι διοικήσεις της Περιφέρειας και η πλειοψηφία των δημοτικών αρχών, που επέτρεψαν να γιγαντωθεί και να διαιωνίζεται το αίσχος που υπάρχει.

Απέναντι στις επιδιώξεις κυβερνήσεων – Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, απέναντι στις ορέξεις των μονοπωλίων για νέα υπέρογκα κέρδη από τη διαχείριση των απορριμμάτων, υπάρχει το εργατικό λαϊκό κίνημα που οφείλει να διεκδικήσει το δίκιο του και τη ζωή που του αξίζει.

Ο αγώνας του λαού για να σταματήσει τους απαράδεκτους σχεδιασμούς.

Σήμερα, μπορούν να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας, για να υπάρχει διαχείριση των απορριμμάτων με σεβασμό στην υγεία και την ποιότητα ζωής των εργαζομένων, με σεβασμό στο περιβάλλον. Δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου επιστημονικού σχεδιασμού, με συγκεκριμένα κριτήρια καταλληλότητας και επιλογής, με προώθηση της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή, με ολοκληρωμένη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων, με σύγχρονες υποδομές, αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού. Αυτό όμως απαιτεί διαχείριση των απορριμμάτων που κριτήριο θα έχει την υγεία και την ποιότητα ζωής του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων.

Δίνουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση

την Δευτέρα 5 Απρίλη στις 5.30 μ.μ.

με συμβολικό αποκλεισμό του υπουργείου Περιβάλλοντος (Λεωφ. Μεσογείων 119, Αθήνα)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΝ για ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

 

Αθήνα 30- 3 -2021

Αρ. Πρωτ.: 51

Προς

1. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

2. Περιφερειάρχη Αττικής

Θέμα: Υλοποίηση ρύθμισης κάλυψης κατασκηνωτικών εξόδων.

Ευελπιστώντας ότι θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις είναι αναγκαίο να υπάρξει σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τον καθορισμό όλων των αναγκαίων λεπτομερειών, όπως ρητά αναφέρεται στη σχετική διάταξη (άρθρο 167 του ν. 4483/2017), για την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών, ηλικίας τεσσάρων (4) έως δεκαέξι (16) ετών, κατά τη θερινή περίοδο κάθε χρόνου και για χρονικό διάστημα έως δύο (2) εβδομάδες.

Σημειώνοντας ότι η ρύθμιση καλύπτει όλους τους εργαζόμενους των Περιφερειών αδιακρίτως σχέσης παρεχόμενης εργασίας, παρακαλούμε για τις αναγκαίες άμεσες ενέργειες και τον προγραμματισμό που απαιτείται, εισάγοντας το θέμα αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο, άμεσα.

Κοιν/ση

1. Αντιπεριφερειάρχες

2. Παρατάξεις Π.Σ.

3. Γενικό Δ/ντή Οικονομικών

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΣχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.