Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τάσος Χατζηβασιλείου: Οι μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου μας κάνουν υπερήφανους

Αναρτήθηκε: Apr 1, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 302 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου: Οι μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου μας κάνουν υπερήφανους
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου απέστειλε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου για την επιτυχία τους στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη. Ο κ. Χατζηβασιλείου συγχαίρει θερμά τους μαθητές, τους καθηγητές και την διευθύντρια του σχολείου για την αξιέπαινη διάκριση στην τελική φάση του διαγωνισμού, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

«Τέτοιες διακρίσεις στέλνουν μήνυμα ελπίδας για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά. Ειδικά εμείς οι Σερραίοι είμαστε διπλά υπερήφανοι, όταν βλέπουμε μαθητές από σχολεία της περιφέρειας να διαπρέπουν. Το παράδειγμα του σχολείου σας αποδεικνύει ότι η σκληρή εργασία οδηγεί στην αριστεία και την πρωτοπορία», τονίζει ο κ. Χατζηβασιλείου και συνεχίζει αναφέροντας ότι η εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες και η αποφασιστικότητά τους να μελετήσουν ζητήματα επιχειρηματικότητας, προστασίας του περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης, μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία. Τέλος, ο βουλευτής Σερρών έκανε ειδική αναφορά στους εκπαιδευτικούς που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών και τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.