Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σερρών : « Αύξηση προϋπολογισμού για τα Σχέδια Βελτίωσης και ένταξη των επιλαχόντων»

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Επιλαχόντων Σχεδίων Βελτίωση,ς κ. Διαμαντή Διαμαντόπουλο, πραγματοποιήθηκε στις 24/3/2021 ύστερα από πρωτοβουλία της Επιτροπής Επιλαχόντων. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σερρών και σε αυτήν συμμετείχαν ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σ. Λευτέρης Αβραμάκης, ο υπεύθυνος της Θεματικής Επιτροπής Αγροτικής Πολιτικής Σερρών σ. Αργύρης Τσαμπάζης και το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σερρών, σ. Θένια Χαραλαμπίδου.

Στη συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το αίτημα της Επιτροπής για ένταξη των επιλαχόντων του Μέτρου 4.1.1 στο πρόγραμμα (Σχέδια Βελτίωσης). Είναι γεγονός ότι στο Μέτρο 4.1.1. λόγω της αυξημένης συμμετοχής, υπήρξαν πολλοί επιλαχόντες, που αν και πληρούσαν τις προϋποθέσεις, λόγω μοριοδότησης δεν εντάχθηκαν τελικά στο πρόγραμμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό προχώρησε άμεσα στην υπερδέσμευση επιπλέον 300 εκ. ευρώ, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα περισσότεροι επιλαχόντες αγρότες και κτηνοτρόφοι. Συνεχίζοντας να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στο πλευρό των αγροτών, 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. συμπεριλαμβανομένου και του Λευτέρη Αβραμάκη, κατέθεσαν στις 29/2/2021 ερώτηση στη Βουλή με θέμα «Αύξηση προϋπολογισμού για τα Σχέδια Βελτίωσης και ένταξη των επιλαχόντων».

Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει, ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τη στήριξη των Ελλήνων αγροτών που επιθυμούν να επενδύσουν στο τόπο τους, εκσυγχρονίζοντας τις εκμεταλλεύσεις και τις καλλιέργειές τους, με ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον και με θέληση για συνεισφορά στην ανάπτυξη και προοπτική της αγροτικής υπαίθρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σερρών εκφράζει την ολόπλευρη και αμέριστη συμπαράστασή του στους επιλαχόντες αγρότες και κτηνοτρόφους και καλεί την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ να κάνει δεκτό το δίκαιο αίτημά τους.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.