Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Με πρωτοβουλία Χατζηβασιλείου τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας A. Συρίγου με την Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ως αποτέλεσμα της επίσκεψής του στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών, πριν από λίγες μέρες, ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στον Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδιο για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, και μέλη της διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, κατά την οποία συζητήθηκαν οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πανεπιστημιούπολη των Σερρών.

 

Στην συζήτηση, την οποία οργάνωσε ο κ. Χατζηβασιλείου σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. κ. Καϊση, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ιδρύματος κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος, ο καθηγητής και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Σπύρος Μάμαλης και, εκ μέρους της Πανεπιστημιούπολης των Σερρών ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Νίκος Γιοβάνης. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Υφυπουργός Παιδείας είχε συνομιλήσει με ομάδα μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για το έργο και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα των Σερρών. 


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.