Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ε.ΤΗΣ ΟΜ ΣΕΡΡΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ Α.Π.Θ.

Αναρτήθηκε: Mar 16, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 311 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ε.ΤΗΣ ΟΜ ΣΕΡΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ Α.Π.Θ.
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Σερρών καταδικάζει ομόφωνα την αστυνομική εισβολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της 11.03.2021, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις φοιτητών και φοιτητριών, όπως και την παρεμπόδιση του έργου των δημοσιογράφων που εξαναγκάστηκαν να παραμείνουν πολύ μακριά από το κτίριο Διοίκησης. Η εισβολή πραγματοποιήθηκε παρόλο που από το προηγούμενο βράδυ, χάρη στο διάλογο μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα, είχε αποφασιστεί η λήξη της κατάληψης και η παράδοση του κτιρίου στις πρυτανικές αρχές. Η κυβέρνηση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβησαν σε άλλη μια επίδειξη ισχύος με στόχο τη σπουδάζουσα νεολαία. Είναι προφανής η επιδίωξη να επιβάλουν έτσι την αστυνομική παρέμβαση στην πανεπιστημιακή κοινότητα, σύμφωνα με τον Ερντογανικής έμπνευσης νόμο 4777/2021, την απόσυρση του οποίου ζητούν όχι μόνο φοιτητικοί σύλλογοι αλλά και ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, καθώς επίσης και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών .

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει τις διεκδικήσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας απέναντι στις αντιδημοκρατικές κυβερνητικές επιλογές και καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.