Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Λαϊκή Συσπείρωση για την εισβολή ΜΑΤ στο ΑΠΘ & την αστυνομοκρατία στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε: Mar 14, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 305 Tags (Λέξεις κλειδιά): Λαϊκή Συσπείρωση για την εισβολή ΜΑΤ στο ΑΠΘ & την αστυνομοκρατία στην πόλη της Θεσσαλονίκης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Καταδικάζουμε τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης ο οποίος συνεχίζεται με τη νέα εισβολή των δυνάμεων καταστολής στο ΑΠΘ και τη γενικευμένη, άνευ λόγου, αστυνομοκρατία στην πόλη. Ο λαός της περιοχής έχει ανάγκη από νοσοκομεία, σχολεία, σύγχρονα μέσα μεταφοράς και όχι από ΜΑΤ και κλομπς.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των φοιτητών, των εργαζόμενων, όλων όσων αγωνίζονται, στοχεύει ευρύτερα στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που προβληματίζεται, αγανακτεί με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, τα οικονομικά προβλήματα που οξύνονται. Συνοδεύει  μια αντιλαϊκή πολιτική που διογκώνει καθημερινά τα προβλήματα, βάζει νέα εμπόδια στην ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών και εξυπηρετεί την κερδοφορία των λίγων.

Απαιτούμε να αποσυρθούν άμεσα όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΠΘ, από όλη την περιοχή που ξεκινάει από την 3ης Σεπτεμβρίου και καταλήγει στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βαρδάρι, έτσι ώστε να μπορέσει να «αναπνεύσει» ο λαός της πόλης και εκτός των άλλων να μην υπόκεινται οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι σε μια τεράστια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους.

Ο περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας θα έπρεπε ήδη να έχουν παρέμβει δημόσια και να απαιτήσουν από του κυβερνώντες να μην μετατρέπονται σε αστυνομοκρατούμενη ζώνη η πόλη και η περιοχή που υποτίθεται εκπροσωπούν. Το γεγονός ότι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι συμμετέχουν, με το δικό τους μερίδιο ευθύνης, στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.