Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Το φοιτητικό κίνημα δεν καταστέλλεται - δεν τρομοκρατείται.

Αναρτήθηκε: Mar 14, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 248 Tags (Λέξεις κλειδιά): Το φοιτητικό κίνημα δεν καταστέλλεται - δεν τρομοκρατείται.
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
❗ Ξημερώματα εισέβαλε η αστυνομία για να εκκενώσει την κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ, που σήμερα είχε ανακοινωθεί ότι θα έληγε. Με ασφαλίτες και ΜΑΤ έγιναν 43 προσαγωγές και πολύ κυνηγητό στα πάνω από 100 άτομα που βρίσκονταν στο κτήριο. Επιστρατεύθηκε μέχρι και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για την επιχείρηση!
❗ Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την αστυνομική διαχείριση της πανδημίας που, αντί να ανοίξει τις σχολές δαπανώντας χρήματα για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προτιμά να εισβάλλει και να συλλαμβάνει φοιτητές και φοιτήτριες. Η απάντηση στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών για μόρφωση και υγεία ήταν πάλι η καταστολή! Με ένα χρόνο κλειστά πανεπιστήμια και χιλιάδες προσλήψεις σε αστυνομία αντί για υγειονομικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η καταστολή και επουδενί η μόρφωση και η υγεία.
❗️ Το φοιτητικό κίνημα με τις μεγαλειώδεις συνελεύσεις και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα έχει δώσει ηχηρή απάντηση : ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Ο νόμος Κεραμέως- Χρυσοχοϊδη θα μείνει στα χαρτιά και δε θα επιβληθεί με τα ΜΑΤ κάθε τρεις και λίγο στις σχολές μας! Οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι μαζικοί φορείς και σύσσωμη η πανεπιστημιακή κοινότητα θα σας πετάξουν έξω!
➡️ Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων - Να μην απαγγελθούν κατηγορίες.
➡️ Δεν έχετε καμιά δουλειά μέσα στα πανεπιστήμιά μας!
➡️ Να παραιτηθεί ο πρύτανης των ΜΑΤ!
➡️ Όλοι και όλες στις γενικές συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων για τη συνέχιση του αγώνα!
❗️ Άμεση απάντηση από τους φοιτητικούς συλλόγους 11.00 π.μ. Αγ. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
❗️ Όλοι και όλες στη 1.00 μ.μ. στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τα εκπαιδευτικά σωματεία και και τους φοιτητικούς συλλόγους στο Αγ. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.