Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

«Sold οut» η Επετειακή Ατζέντα των «λιονταριών»!

Αναρτήθηκε: Mar 13, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 287 Tags (Λέξεις κλειδιά): «Sold οut» η Επετειακή Ατζέντα των «λιονταριών»!
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μπορεί η αγωνιστική δραστηριότητα των ερασιτεχνικών ομάδων να έχει διακοπεί για λόγους ανωτέρας βίας, λόγω των υγειονομικών μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της πανδημίας του ιού Covid-19, ωστόσο ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι δεν ξέχασε ούτε μια μέρα τους Σερραίους επιχειρηματίες που τον στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τόσα χρόνια και των οποίων την προσφορά ανταποδίδει προβάλλοντάς τους με όλες του τις δυνάμεις, όχι μόνο μέσα στους «κόλπους» της μεγάλης οικογένειας των «λιονταριών», αλλά και σε όλη την κοινωνία.


Με αφορμή λοιπόν την επιστροφή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετά από 40 χρόνια, η διοίκησή της αποφάσισε για πρώτη φορά να εκδώσει φέτος, εκτός από το καθιερωμένο επιτοίχιο ημερολόγιο, μια ατζέντα που περιλαμβάνει την επετειακή φωτογραφία των εν ενεργεία αθλητών μαζί με το προπονητικό της επιτελείο. Το βιβλιοδετημένο ημερήσιο ημερολόγιο που αποτελεί ένα χρήσιμο καθημερινό εργαλείο κυκλοφόρησε στην αρχή του τρέχοντος έτους και έγινε ήδη sold οut! To έντυπο επιμελήθηκε με την αισθητική και την τεχνογνωσία της η εταιρία «Λιθογραφική», ενώ στις σελίδες του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων χορηγοί και υποστηρικτές τόσο της αντρικής ομάδας όσο και της ακαδημίας της με ξεχωριστό ρόλο στη δράση της:

Κρι Κρι Α.Ε., μέγας χορηγός της ομάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), συνεργάτης της ακαδημίας μας με τα ΚΔΑΠ της.

Ιατρική Διάγνωση-Τομογραφία που φροντίζει για την υγεία και τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης των καλαθοσφαιριστών μας.

Γατίδης Fresh, μέγας χορηγός της Lions Basketball Academy για τέταρτη συνεχή χρονιά.

AVIN Λαμπρινός Αργύρης, χορηγός της ακαδημίας μας.

GoGrow και Anthrax Machines, χορηγοί και προμηθευτές αθλητικού ιματισμού όλων των τμημάτων.

Εστιατόρια της πόλης: Δέλεαρ, Ελλήνων Γεύσεις, Ιμάμ, Καπηλειό του Κωστή και Ερατεινό που με τα ποιοτικά τους γεύματα υποστηρίζουν καθημερινά τη σίτιση αθλητών της αντρικής ομάδας.


Σας ευχαριστούμε όλους θερμά - Μαζί γινόμαστε δυνατότεροι!


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.