Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός : Κοπή βασιλόπιτας σε «οικογενειακό» κλίμα

Αναρτήθηκε: Feb 21, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 209 Tags (Λέξεις κλειδιά): Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Κοπή βασιλόπιτας σε «οικογενειακό» κλίμα
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

«Σύντομα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής και να αγωνιστούμε ξανά!»

Με την ευχή «σύντομα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής και να αγωνιστούμε ξανά» πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπικά στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού η κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Συλλόγου.

Η «ιδιαίτερη» φετινή τελετή λόγω των συνθηκών ήταν σύντομη και παρέστη μόνο αντιπροσωπία μελών της διοίκησης της ομάδας που τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον περιορισμό της πανδημίας από τον ιό COVID-19. Το τυχερό φλουρί του 2021 κέρδισε η Εφηβική Ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, η οποία -αξίζει να σημειωθεί ότι- κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, με προπονητή τον κ. Β. Σαμαρά, γυμναστή τον κ. Θ. Κανά και έφορο τον κ. Θ. Καντά, ανακηρύχτηκε μετά από πολλά χρόνια Πρωταθλήτρια Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. φτάνοντας μια μόλις νίκη μακριά από το Final-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η μεγάλη «οικογένεια» των «λιονταριών» εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία, υπομονή και πολλές νίκες στην ιστορική ομάδα μας!


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.