Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ : ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

Αναρτήθηκε: Feb 21, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 193 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Καλό ταξίδι Δήμαρχε

Αποχαιρετούμε σήμερα, τον τ. Δήμαρχο Σερρών Γιώργο Γεωργούλα που «έφυγε» στα 91 του χρόνια για το μεγάλο ταξίδι της μνήμης. 

Αποχαιρετούμε έναν πραγματικό φίλο και συναγωνιστή, έναν καλό άνθρωπο που όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του κρατάμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Ένα πιστό Δημοκράτη που δε διαχώριζε τους ανθρώπους ανάλογα με τις πολιτικές τους προτιμήσεις αλλά με βάση την προσήλωσή τους σε αρχές και αξίες.

Πνευματώδης, μαχητής, ανήσυχος, ερευνητής, , ευπατρίδης πολιτικά, κοινωνικά ευαίσθητος, αλληλέγγυος, γλεντζές, πάντα νέος ο Γιώργος Γεωργούλας. Πήρε μαζί του κάτι δικό μας.Ευαίσθητος, ανήσυχος, ανοιχτός στους ανθρώπους. Με το δίκιο και την αλήθεια, ταξιδιώτης του ανοιχτού ορίζοντα, πάντα με το γέλιο στα χείλη.

O Γιώργος Γεωργούλας έφυγε για πάντα. Χωρίς να προλάβουμε ποτέ να του εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του στον τόπο .

Αλλά θα μείνει πάντα στο νου και στην καρδιά μας. Η ακεραιότητά του, το ήθος του, η προσφορά του, το έργο του. Υπήρξε, ένας καινοτόμος «εργάτης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας οραματιστής Δήμαρχος. Η πόλη των Σερρών οι δημοκρατικοί πολίτες η τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι μας τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση. Κέρδισε επάξια, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.  Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

 Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.