Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τηλεδιάσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο - Στο επίκεντρο η Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Αναρτήθηκε: Feb 20, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 248 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Συζήτηση με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Κυρίαρχο θέμα ήταν η επόμενη μέρα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και ειδικότερα στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών. 

Ο Σερραίος βουλευτής εξέθεσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του στον υφυπουργό. Κύριο αίτημα παραμένει η αύξηση του αριθμού των εισακτέων στα περιφερειακά ιδρύματα, όσο θα μειώνονται οι αντίστοιχες θέσεις στα κεντρικά πανεπιστήμια των μεγάλων πόλεων, όπως άλλωστε είχε προτείνει ο κ. Χατζηβασιλείου και στην υπουργό κ. Κεραμέως. Τις επόμενες ημέρες, ο βουλευτής θα συζητήσει και με τους ανθρώπους του campus των Σερρών. 

Επιπλέον, ο κ. Χατζηβασιλείου έθεσε το ζήτημα της διεξαγωγής των κατατακτηρίων εξετάσεων φέτος, οι οποίες καθυστερούν λόγω κορονοϊού. Ο κ. Συρίγος επαναβεβαίωσε την πρόθεση του υπουργείου να μην ακυρωθούν οι κατατακτήριες. Στόχος της κυβέρνησης είναι να διοργανωθούν εντός του εαρινού εξαμήνου του 2021, αναλόγως βέβαια με την έκβαση της πανδημίας. 

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Συρίγο για το αμείωτο ενδιαφέρον και την αμεσότητά του. 

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.