Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αναρτήθηκε: Feb 4, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 212 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο ετήσιος Αγιασμός αλλά και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της γιορτής των 3 Ιεραρχών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα , λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση , η οποία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.,

παρευρέθηκαν με φυσική παρουσία μόνο η πρόεδρος κ. Χρυσάνθη Παλάζη - Τσοχατζίδη και τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ περισσότεροι από ογδόντα εργαζόμενοι των δομών παρακολούθησαν και συμμετείχαν τόσο στον Αγιασμό όσο και την κοπή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν θερμές ευχές διαδικτυακά , να αστειεύονται και να επικοινωνούν, έστω και μέσω του διαδικτύου με συναδέλφους τους που έχουν να τους δουν από την έναρξη της πανδημίας. Στη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νόστιμα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν σε ατομική συσκευασία.

Μετά τον Αγιασμό που τέλεσε ο πατέρας Παναγιώτης Κανακάρης , ο οποίος έδωσε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά, τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη , η οποία επισήμανε μεταξύ άλλων: «Οι συνθήκες που επικρατούν φέτος μας επέβαλαν να λειτουργήσουμε διαφορετικά για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας μας. Ωστόσο θεώρησα σωστό ότι μια νέα χρονιά έπρεπε να ξεκινήσει με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας και για το λόγο αυτό στο πλαίσιο της λιτής αυτής τελετής, παρευρέθηκαν μόνο μέλη του Δ.Σ., ενώ το σύνολο των εργαζομένων συμμετείχε μέσω Τηλεδιάσκεψης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους για τη σημαντική συμβολή τους στο μείζονος σημασίας έργο που προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τη νέα αυτή χρονιά. Τέλος να ευχηθώ Υγεία, Ευημερία και Χαρές σε όλους και τις οικογένειές τους, με την υπόσχεση του χρόνου να ανταλλάσσουμε ευχές δια ζώσης.»

Τέλος να αναφερθεί ότι τα φλουριά ήταν πέντε στο σύνολό τους, ένα για κάθε δομή, Κ.Δ.ΑΠ., Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α., Βοήθεια στο Σπίτι, για τους διοικητικούς καθώς και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Το 2021 τυχερούς ανέδειξε από τα Κ.Δ.ΑΠ. την κ. Σοφία Ιωαννίδου, από τα Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α. την κ. Μελίνα Κουρέα, από το Βοήθεια στο Σπίτι την κ. Αθανασία Σωτηριάδου , από τους διοικητικούς υπαλλήλους, την Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Παρασκευή Ιωαννίδου, ενώ από το Δ.Σ. το φλουρί έτυχε ο Αντιδήμαρχος Σερρών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γιώργος Ταΐρης.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.