Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Αναρτήθηκε: Jan 26, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 151 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών από την καταστροφική πλημμύρα στις 4 Ιανουαρίου 2021. Ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και της Π.Ε. Σερρών, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η καταστροφική πλημμύρα στις αρχές Ιανουαρίου στο Δήμο Βισαλτίας.

Από την πρώτη στιγμή εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης των ρεμάτων, καθαρισμού φρεατίων, επιδιορθώσεις τοιχίων, απομάκρυνσης φερτών υλών και κοπής επικίνδυνων δέντρων.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες συνεχίζουν τις παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης για την αποφυγή αντίστοιχων πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.