Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός : «Μην τα πετάς, πρόσφερέ τα!»

Αναρτήθηκε: Jan 25, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά Κοινωνικά προβολές: 358 Tags (Λέξεις κλειδιά): Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, «Μην τα πετάς, πρόσφερέ τα!»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ευχαριστούμε για τη θερμή ανταπόκριση!

   Η πρότυπη και σύγχρονη ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ «Lions Basketball Academy», το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών και το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιατρική Διάγνωση-Τομογραφία», με την υποστήριξη των εταιριών «Γατίδης Fresh» (Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική) και του οπωροπωλείου «Αη Γιώργης», διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική δράση συγκέντρωσης παπουτσιών, η οποία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.

 

            Στο πλαίσιο της δράσης και για όλη τη διάρκεια των Εορτών συγκεντρώνονταν παπούτσια που φοριούνται και δεν χρησιμοποιούνται, με σκοπό να προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Τα συγκεντρωθέντα υποδήματα (50 σε αριθμό) παραδόθηκαν αυτή την εβδομάδα στο κατάστημα ένδυσης της Μητρόπολής μας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», από τον υπεύθυνο προπονητή της LBA Κώστα Τότσιο και τον προπονητή Σωτήρη Δημητράκη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη θερμή σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!

 

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και ΝιγρίτηςΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.