Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Υποψήφιος ο Θ. Ζαγοράκης για την προεδρία της Ε.Π.Ο.

Αναρτήθηκε: Jan 16, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 266 Tags (Λέξεις κλειδιά): Υποψήφιος ο Θ. Ζαγοράκης για την προεδρία της Ε.Π.Ο.
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

-Δεν καταλαβαίνω, καρντάσια, γιατί ο Θοδωρής Ζαγοράκης χρειάζεται «λαγούς», για να προβάλλουν την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο.), όπως ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, Γιώργος Σουφλέρης, ο οποίος δήλωσε πως θα στηρίξει τον Θ. Ζαγοράκη αν αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία της Ε.Π.Ο.


-Γιατί δεν περιμένεις, καρντάσι Σουφλέρη, να δηλώσει ο Θοδωρής επισήμως ότι είναι υποψήφιος και μετά να εκφράσεις τη στήριξη σου στην υποψηφιότητα του; Αφού πιστεύεις πως είναι αληθινός ηγέτης, με χαρίσματα όπως ο λόγος και η πειθώ και ότι ασκεί επιρροή και εμπνέει στους γύρω του σιγουριά και σεβασμό, ας κάνει το βήμα για να δούμε αν έχει την αποδοχή των ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

-Ο Θοδωρής δεν είναι άπειρος στο χώρο του ποδοσφαίρου και της πολιτικής. Διετέλεσε πρόεδρος σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) και είναι ευρωβουλευτής. Γνωρίζει τι είναι καλό για το προσωπικό του συμφέρον και για το βαθύτατα πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ε.Π.Ο. Θα προλάβει ο Θοδωρής να καταθέσει το ενδιαφέρον του; Θα ρισκάρει να αφήσει την πολύ καλά αμειβόμενη θέση στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να διεκδικήσει την προεδρία της Ε.Π.Ο.;

-Άραγε, ποιος «σπρώχνει» την υποψηφιότητα του Θοδωρή; Σαράντα πέντε Ε.Π.Σ. της χώρας, απ’ όσο γνωρίζω, δήλωσαν πως στηρίζουν την (επίσημη) υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρόπουλου. Αφού ο Θ. Ζαγοράκης δεν εκφράστηκε δημοσίως ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος πρόεδρος, ποιοι τον στηρίζουν; Γιατί υποψιάζομαι ότι πρόκειται για «πολιτικό δάκτυλο» και εξυπηρέτηση συμφερόντων; Θα διαφωνήσω με το καρντάσι τον Γ. Σουφλέρη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα βρει τον δρόμο του με επιλογές σαν τον Θ. Ζαγοράκη, που απέτυχε ως διοικητικός παράγοντας και ευρωβουλευτής.

Πηγή : k-tipos.gr

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.