Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τάσος Χατζηβασιλείου στο Mega: «Λαβωμένη» η Αμερική την επόμενη μέρα

Αναρτήθηκε: Jan 11, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κόσμος προβολές: 293 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου χαρακτήρισε την Αμερική λαβωμένη, ως αποτέλεσμα των ταραχών και της εισβολής στο Καπιτώλιο. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «στην Αμερική είδαμε την αντίδραση ενός ντοπαρισμένου όχλου που αντιτάχθηκε σε ένα νόμιμο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτές οι συμπεριφορές είναι πολύ πιθανό να μείνουν στην Αμερική και μετά την αποχώρηση Τραμπ. Αυτό είναι που πρέπει να απασχολήσει την αμερικανική κοινωνία την επόμενη μέρα. Χρειάζεται ένα κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στον Μπάιντεν και τους πολίτες, με στόχο την ανάκτηση του κύρους της πολιτικής. Αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο πρέπει να περιλαμβάνει και τους ψηφοφόρους του Τραμπ που αισθάνονταν παραγκωνισμένοι από την πολιτική σκηνή το προηγούμενο διάστημα».

 

Ο βουλευτής ανέφερε ότι είναι  πιθανό ο Τραμπ να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου φορέα που θα κινείται δεξιότερα από τους Ρεπουμπλικάνους, στη βάση του τμήματος των "τραμπιστών" του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

 

Όσον αφορά το επεισόδιο στα Ίμια, ο κ. Χατζηβασιλείου εξήγησε ότι έχει δύο αναγνώσεις. «Η μια έχει να κάνει με την προκλητικότητα των Τούρκων, που εκτός Τουρκίας μιλούν για διάλογο και εντός Τουρκίας συνεχίζουν την προκλητική ρητορική, και η άλλη με τη διαφωνία της Τουρκίας σχετικά με την αύξηση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο».
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.