Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. : Κοπή πίτας Δομής Εθελοντισμού

Αναρτήθηκε: Jan 7, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 305 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Κοπή πίτας Δομής Εθελοντισμού
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Έκοψαν την πίτα τους  οι εθελοντές του Δήμου Σερρών.

Στη Δομή Εθελοντισμού του Δήμου Σερρών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη και της προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κι Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη, η κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Σερρών, αφού ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, επισήμανε τη σπουδαιότητα του έργου τους κι έδωσε ευχές στον καθένα ξεχωριστά για τη νέα χρονιά. “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ως έκφραση ανθρωπισμού, ο εθελοντισμός είναι ικανός να ενδυναμώσει την κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και να ενισχύσει την ενεργή συμμετοχή και δράση, προσδίδοντας νόημα και νέο περιεχόμενο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της η κ. Παλάζη  συνεχάρη τους εθελοντές επισημαίνοντας πως αυτή η ανιδιοτελής πράξη τους, αποδεικνύει ότι η αμοιβαιότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες.

“Οι εθελοντές μας χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους κι όχι μόνο  για ένα κοινωφελή σκοπό , αλλά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο μπορούν. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, ιδιαίτερα την συντονίστρια αυτής της προσπάθειας κ. Χρύσα Πουλικίδου και τους εύχομαι ο νέος χρόνος να ευοδώσει τις επιθυμίες τους”, ανέφερε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα , ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Τυχερός στάθηκε ο κ. Απόστολος Καρυοφυλλάκης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.