Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Αναρτήθηκε: Jan 7, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 274 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατήθηκαν χθες στους Δήμους Βισαλτίας και Εμμανουήλ Παππά, κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Σερρών, αποτελούμενο από τον Α’ Αντιπρόεδρο, κο Δημήτρη Γιαννάκη, και τον Διευθυντή, κο Ιωάννη Κοτζαμπασίδη, επισκέφθηκε σήμερα πληγείσες επιχειρήσεις και διαπίστωσε τις εκτεταμένες ζημίες που έχουν υποστεί.

Αγροτικές εκτάσεις, θερμοκήπια, γεωργικές επιχειρήσεις και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα, μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις να καθίσταται αδύνατη ακόμα και η πρόσβαση.

Μετά και την κήρυξη των περιοχών αυτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αναγκαία η λήψη εκ μέρους της πολιτείας γενναίων μέτρων στήριξης τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών.

Καλούμε τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί όπως ενημερώσουν το Επιμελητήριο για την έκταση των ζημιών τους προκειμένου να σταλεί σχετικό αίτημα αποζημίωσης στα αρμόδια Υπουργεία.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.