Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ολοκληρώθηκε το 17ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μακεδονίας-Θράκης εργαζομένων του Ο.Τ.Ε.

Αναρτήθηκε: Oct 10, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 2640 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Π.Ε. εργαζομένων του Ο.Τ.Ε., που διεξήχθη στην πόλη των Σερρών. Το πρωί της Κυριακής οι εργαζόμενοι του οργανισμού από όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πραγματοποίησαν τον τελικό του τουρνουά.

Την διοργάνωση του 17ου τουρνουά ποδοσφαίρου είχε το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. του νομού Σερρών και συμμετείχαν 14 ομάδες, από 14 νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Μετά την λήξη του τελικού ποδοσφαιρικού αγώνα, έγιναν οι απονομές επάθλων σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες που έλαβαν μέρος του τουρνουά.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τις αρχές του τόπου, και τα μέλη της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Ενώσεων Εργαζομένων ΟΤΕ Χριστίνα Νικολέτου(Σπάρτη), Σταύρος Τσιλιμίγκρας(Τρίπολη), Παναγιώτης Νάκας(Αγρίνιο) και Σπύρος Κατσάρης(Ιωάννινα).

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Ε. ΟΤΕ Σερρών Στέφανος Παπαδόπουλος, μέλη του Δ.Σ. Π.Ε.Ε. ΟΤΕ Σερρών και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός στην υποδοχή του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Π.Ε.Ε. ΟΤΕ.


Η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ είναι το δευτεροβάθμιο όργανο των 54 πολιτιστικών Κέντρων ΟΤΕ που λειτουργούν ανά την Ελλάδα και αριθμεί 20.000 μέλη. Είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό κίνημα στον εργασιακό χώρο με πλούσιο έργο.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

 1. KOSTAS
  KOSTAS
  7 χρόνια, 7 μήνες πριν

  DYSTYXOS DEN YPARXOYN TA VIDEO TON AGONON TOY TIYRNOYA OTE TON SERON
 2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ
  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ
  7 χρόνια, 7 μήνες πριν

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΙΔΕΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!