Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Βισαλτίας : Χωρίς τεχνικό πρόγραμμα και πάλι;

Αναρτήθηκε: Dec 12, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 352 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Βισαλτίας, Χωρίς τεχνικό πρόγραμμα και πάλι;
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Με 15 θέματα συνεδρίασε, χθες , δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα 14 θέματα "πέρασαν" , άλλα ομόφωνα και άλλα κατά πλειοψηφία.
Όμως, όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλέξανδρου Τζιάγκαλου στη προσωπική του σελίδα στο facebook ( https://www.facebook.com/atziagalos Οι άνθρωποι προοδεύουν, οι κοινωνίες εξελίσσονται, οι δήμοι σχεδιάζουν-προγραμματίζουν-υλοποιούν.
Εμείς; Ο δήμος μας;
Οι λέξεις πρόοδος, εξέλιξη, σχεδιασμός είναι άγνωστες.
Στο δήμο μας τίποτε δεν αλλάζει. Κάθε χρόνο τα ίδια. Δεκέμβρη μήνα και ακόμη δεν ξέρουμε αν έχουμε Τεχνικό Πρόγραμμα. Για Προυπολογισμό εντός του τρέχοντος έτους, ούτε λόγος.
Δυστυχώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο...βρισκόμαστε εκεί που μας αξίζει..), στο σημαντικότερο θέμα, που ήταν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση κατέβασαν διαφορετικές προτάσεις, όπως είχαν κάνει και πριν σαράντα περίπου ημέρες νωρίτερα. Και αυτή την φορά, όπως και την προηγούμενη, υπερψηφίστηκε το πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, η οποία διαθέτει περισσότερους συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο. 
Το περίεργο εδώ είναι ότι το συγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ως ανέφικτο. 
Τώρα γιατί το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης επιμένει σε κάτι που από τις προϊστάμενες υπηρεσίες απορρίπτεται, αυτό ίσως μόνο στην Βισαλτία μπορούν να το εξηγήσουν.   


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.