Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Η αποφυλάκιση Σαραλιώτη, μήνυμα για όργιο καταστολής

Αναρτήθηκε: Oct 7, 2011 από serrestv στην κατηγορία: Αγανακτισμένοι προβολές: 827 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η αποφυλάκιση του Β. Σαραλιώτη, φυλακισμένου – καταδικασμένου ως συνεργού του Ε. Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Α. Γρηγορόπουλου το Δεκέμβρη του 2008, είναι πράξη εκδίκησης ενάντια στη νεολαία, πρόκληση για την κοινωνία και τα δημοκρατικά φρονήματα του λαού.

Η βαθύτερη σημασία αυτής της κίνησης αποκαλύφθηκε όταν

την ίδια μέρα (5 Οκτώβρη) η μεγάλη απεργία αντιμετωπίστηκε –για μια ακόμα φορά- με ένα όργιο βίας από την αστυνομία. Η αποφυλάκιση ενός ένστολου συνεργού δολοφονίας, μετά από μόλις ένα χρόνο παραμονής στη φυλακή, είναι μήνυμα ατιμωρησίας για τις δυνάμεις καταστολής.

Η ωμή βία με την οποία ουσιαστικά η κυβέρνηση καταργεί το δικαίωμα στη διαδήλωση και στη δημόσια αντίθεση στην πολιτική της, ακόμα και στη δημοσιογραφική – φωτογραφική καταγραφή της αστυνομικής βαρβαρότητας, είναι το μόνο όπλο μιας κυβέρνησης που έχει χάσει κάθε στήριξη και ανοχή, αλλά και κάθε επαφή με την κοινωνία, όπως άλλωστε συμβαίνει με πολλά αυταρχικά καθεστώτα πριν καταρρεύσουν.

Είναι γελασμένοι ο Παπανδρέου, ο Παπουτσής και το ΠΑΣΟΚ, αν νομίζουν ότι θα επιβάλλουν με τη βία των ασύδοτων δυνάμεων καταστολής την πολιτική κυβέρνησης-τρόικας-κεφαλαίου. Και θα καταρρεύσουν και θα λογοδοτήσουν.

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Γραφείο Τύπου

 

Αθήνα 6/10/2011

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.