Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Η Κρι Κρι ενδυναμώνει περαιτέρω τη στελέχωσή της

Αναρτήθηκε: Dec 8, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 230 Tags (Λέξεις κλειδιά): Η Κρι Κρι ενδυναμώνει περαιτέρω τη στελέχωσή της
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Δημήτρης Ράπτης αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Marketing 

Με πολυετή εμπειρία σε Διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών όσο και μεγάλων Ελληνικών εταιρειών στον χώρο του Marketing & Επικοινωνίας, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, αλλά και Πωλήσεων, ο Δημήτρης Ράπτης θα στελεχώσει το δυναμικό της Κρι Κρι από 7 Δεκεμβρίου 2020 ως Διευθυντής Marketing.

 

Έχοντας εργαστεί με επιτυχία σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα στον χώρο των Τροφίμων, Παγωτών, Απορρυπαντικών και προϊόντων Προσωπικής Φροντίδας επί 30 συνεχόμενα χρόνια, εντάσσεται πλέον στην οργάνωση της Κρι Κρι με στόχο να συμβάλλει με τη σειρά του στην εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

 

 

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.