Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Βράβευση Επιτυχόντων Παιδιών Μελών Επιμελητηρίου Σερρών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Η Τελετή Βράβευσης των επιτυχόντων παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί μία τελετή - θεσμό που είθισται να εγκαινιάζει τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου για κάθε νέα χρονιά.
Δυστυχώς, λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού καθώς και του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου του Νομού Σερρών, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση Τελετής Βράβευσης κατά τις αρχές του έτους 2021.
Καλούμε τα μέλη μας όπως δηλώσουν τα στοιχεία των παιδιών τους που πέτυχαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το έτος 2019-2020, προκειμένου να τους αποσταλούν ταχυδρομικά οι τιμητικοί Έπαινοι «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ».
Παροτρύνουμε τους νέους φοιτητές να είναι κοντά στο Επιμελητήριο, να παρακολουθούν τις δράσεις και τις ενέργειές του και να επιδιώκουν να μαθαίνουν συνεχώς τα νέα των επιχειρήσεων του τόπου μας και όλα τα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία του. Διότι έτσι, είτε συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις των γονιών τους, είτε από άλλη επαγγελματική θέση σύμφωνα με τις σπουδές τους, θα μπορέσουν να παραμείνουν στο τόπο μας και να συμβάλλουν ως νέοι επιστήμονες στην πρόοδο και ανάπτυξη χαράσσοντας ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας.
Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε έως την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020:
  • Στοιχεία επιτυχόντος (Ονοματεπώνυμο | Όνομα Πατρός | Τμήμα – Σχολή)
  • Στοιχεία επιχείρησης – μέλους Επιμελητηρίου (Επωνυμία | ΑΦΜ | Τηλέφωνο Επικοινωνίας)
  • Ταχυδρομική Διεύθυνση Αποστολής ΕπαίνουΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.