Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης προήδρευσε σε σύσκεψη στην Π.Ε. Σερρών Καμία ανοχή σε όσους δεν συμμορφώνονται, τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Toν Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη υποδέχθηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής», με θέμα την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης  κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Δήμαρχοι: Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Ηράκλειας Γεώργιος Κουτσάκης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, Εμμαν. Παπά Δημήτριος Νόττας, ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Δημήτριος Μικρός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης, ο Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Γιάννης Καραβασίλης και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Στέλιος Ρίζος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Σερρών. Ιδιαίτερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλυσε διεξοδικά τα δεδομένα των διαθέσιμων κλινών και την κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο κ. Μπαλαξής αναφέρθηκε ειδικά στα δεδομένα των ασθενών στη ΜΕΘ, ενώ ο κ. Αναστασιάδης στην προέλευση των κρουσμάτων.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και ότι η στάση όλων όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Υπουργός κλείνοντας την σύσκεψη απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες μας για αυτοπεριορισμό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο ανοχής σε όλους όσοι δεν συμμορφώνονται.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.