Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

O Λευτέρης Αβραμάκης στην εκπομπή «Αντιπαραθέσεις» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο Blue Sky

Αναρτήθηκε: Nov 23, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 143 Tags (Λέξεις κλειδιά): Λευτέρης Αβραμάκης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Blue Sky, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο ελληνικός λαός και το δημόσιο σύστημα υγείας, βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την επιτελική ανικανότητα της κυβέρνησης και την βαριά της αμέλεια να λάβει έγκαιρα μέτρα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Δυστυχώς, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και άλλες πόλεις τα Νοσοκομεία, οι ιατροί, οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό, έχουν έρθει στα όρια των αντοχών τους. Οι ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία αυξάνονται καθημερινά και η κυβέρνηση έχασε χρόνο ακόμα και στην επιβεβλημένη εδώ και μέρες επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Οι κυβερνητικές ευθύνες τόσο στην αντιμετώπιση της υγειονομικής όσο και στην επακόλουθη οικονομική κρίση είναι τεράστιες. Η αντιπαράθεση κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης για το ποιος ευθύνεται περισσότερο τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα ελάχιστα ενδιαφέρει τον κόσμο που πλήττεται από την πανδημία και δεν ξέρει εάν θα μπορέσουν να του παρέχουν την αναγκαία περίθαλψη τα νοσοκομεία. Η επίκληση του τι συμβαίνει σε άλλες χώρες δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άλλοθι για την κυβερνητική ολιγωρία και ανικανότητα, δεδομένου ότι οι αριθμοί κρουσμάτων πλέον αντιστοιχούν σε αυτούς της Κίνας τον Γενάρη του 2020 και ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας πλέον αντιστοιχεί στον θλιβερό απολογισμό της Ιταλίας κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του, ο Λευτέρης Αβραμάκης, υποστήριξε ότι:

«Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου προσπαθεί να θέσει θέμα απομάκρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ από το πολιτικό κέντρο, με αφορμή την σύγκλιση με κόμματα της Αριστεράς ως προς την αντισυνταγματική απαγόρευση των συναθροίσεων που αποφάσισε η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας πολυσυλλεκτικός χώρος που εκφράζει τους πολίτες του Κέντρου, της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του σοσιαλισμού, της αριστεράς και της ριζοσπαστικής αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των προοδευτικών δυνάμεων, όπως έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη οι εκλογικές διαδικασίες, δημιουργεί σήμερα τη Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χωρίς αποκλεισμούς και ξεπερασμένους διαχωρισμούς. Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα τηρούμε μια στάση ευθύνης, στηρίζουμε τα υγειονομικά μέτρα, δεν συμμετείχαμε σε μαζικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και συνεχίζουμε να ασκούμε κριτική στις αποτυχημένες και άστοχες κυβερνητικές πολιτικές. Το ζήτημα που πρέπει σήμερα να μας απασχολεί όλους είναι η κυβερνητική αποτυχία να στηρίξει το δημόσιο σύστημα υγείας, να στηρίξει την αποτελεσματικά την ελληνική οικονομία δεδομένου ότι είχε και έχει 37 δις στα ταμεία από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει λύσεις στα μεγάλα κοινωνικά αδιέξοδα που σήμερα δημιουργούνται. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα μέτωπα και το μόνο που επιχειρεί πλέον είναι να αποκρύψει την επιτελική της ανικανότητα».Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.