Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δωρεάν συνταγογράφηση εμβολίων και εμβολιασμός από την Π.Ε. Σερρών

Αναρτήθηκε: Nov 15, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 128 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δωρεάν συνταγογράφηση εμβολίων και εμβολιασμός από την Π.Ε. Σερρών
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Δυνατότητα δωρεάν εμβολιασμού εντός του Διοικητηρίου των Σερρών

Με δεδομένο ότι το φετινό  χειμώνα αναμένουμε  την ταυτόχρονη  κυκλοφορία  του ιού της γρίπης, αλλά και του covid-19, που ενδεχομένως θα δημιουργήσουν αυξημένη νοσηρότητα από λοιμώξεις του αναπνευστικού, ο ΠΟΥ  θεωρεί  ότι  είναι επιβεβλημένη  η  ενίσχυση του ανοσοποιητικού,  ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, μέσω του εμβολιασμού κατά της γρίπης, αλλά και κατά  του πνευμονιόκοκκου.

            Η   Περιφερειακή   Ενότητα   Σερρών,  διευρύνοντας  το πλαίσιο της περσινής κοινής  πρωτοβουλίας  του  Αντιπεριφερειάρχη  κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του εντεταλμένου Περιφερειακού  Συμβούλου για θέματα  Δημόσιας  Yγείας κ. Δημητρίου  Μπαλαξή, που  αφορούσε μια   δράση  ενίσχυσης της προσπάθειας  θωράκισης  ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, μέσω του αντιγριπικού  εμβολιασμού, αποφάσισε  να  εντάξει  στην  δράση  της τρέχουσας περιόδου και  τον  εμβολιασμό  κατά  του  Πνευμονιόκοκκου.

 

            Η δράση  θα υλοποιηθεί  τις εργάσιμες ημέρες,  εντός  του  μηνός  Νοεμβρίου, από ώρα από  8.00  έως 12.00, και  θα  δοθεί η δυνατότητα  σε  ανέργους (κατόχους  κάρτας  ανεργίας),  σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σε  πολίτες  άνω των 60 ετών  και  γενικότερα σε όσους  ανήκουν  σε ομάδες  υψηλού  κινδύνου, να  γράψουν   ΔΩΡΕΑΝ  τις  συνταγές   για  την  αγορά  τόσο του  αντιγριπικού  εμβολίου, όσο και του εμβολίου κατά του Πνευμονιόκοκκου.

 

Ταυτόχρονα,   θα μπορούν  να  εμβολιαστούν  επίσης  ΔΩΡΕΑΝ, από το ιατρικό στελεχιακό δυναμικό της Διευθύνσεως  Υγείας  και  Κοινωνικής  Μέριμνας, εντός  του κτηρίου της ΠΕ Σερρών, στα  γραφεία  111  και  112,  προσκομίζοντας  τα  εμβόλια  που   θα    προμηθευτούν  από  φαρμακείο  της  επιλογής  τους.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.