Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Οι γυναίκες του βόλεϊ κάνουν «μπλοκ» στον καρκίνο του μαστού!

Αναρτήθηκε: Oct 31, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 135 Tags (Λέξεις κλειδιά): Οι γυναίκες του βόλεϊ κάνουν «μπλοκ» στον καρκίνο του μαστού!
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνου του μαστού. Με αφορμή τον μήνα αυτό και με κεντρικό μήνυμα “BlocktheDisease” η BD ΕΛΛΑΣσυμμετείχε ως υπερήφανος χορηγός στον φιλικό αγώνα βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ,το Σάββατο (24/10) ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι αθλήτριες και από τις δύο ομάδες έπαιξαν με ειδική εμφάνιση, με το σλόγκαν «ΒlocktheDisease»  και  «ΜηνΑμελείς!»,δείχνοντας την συμπαράστασή τους και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την ευγενική στήριξη της BD ΕΛΛΑΣπροχώρησε στην δωρεάν διάθεση 20 προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού (μαστογραφίες, υπερηχογραφήματα μαστού) σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής,  κ. Βασίλης Ζορμπάς παρακολούθησε τον αγώνα και μετά το πέρας της εκδήλωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «H πρόληψη είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή θεραπεία των περισσότερων ασθενειών, αλλά ειδικά όσον αφορά στον καρκίνο του μαστού γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση μεταφράζεται σε πλήρη ίαση. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τη σημερινή, πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη της BD ΕΛΛΑΣ.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες, τα κορίτσια της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων που συμβάλλουν μέσα από τον σημερινό αγώνα στην αφύπνιση των γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης και ο Δήμος μας θα είναι πάντα «παρών» σε δράσεις που στοχεύουν στην προαγωγή της δημόσιας υγείας».

Από την πλευρά του, ο κ. Μανώλης Τριποδιανός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI ΕΛΛΑΣ, σημείωσε: «H φιλοσοφία μας στη BD ΕΛΛΑΣείναι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να προάγουμε το χώρο της υγείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, όπως η σημερινή. Μέσω του αθλητισμού και ειδικά του γυναικείου βόλεϊ, θέλουμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τις μητέρες, τις αδερφές, τις φίλες μας και να ενισχύσουμε την πρόληψη, το πιο δυνατό όπλο κατά του καρκίνου του μαστού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ομάδες βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής, των Βριλησσίων, το δήμο της Αγίας Παρασκευής και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Ας κάνουμε όλοι μαζί «μπλοκ» στον καρκίνο του μαστού, «ΒlocktheDisease».

Η BD ΕΛΛΑΣ, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού συμμετέχει, αλλά και διοργανώνει η ίδια, δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος της έγκαιρης διάγνωσης.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.