Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών :Power Days by Halaris Bikes Center

Αναρτήθηκε: Oct 7, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 198 Tags (Λέξεις κλειδιά): Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Power Days by Halaris Bikes Center
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το ερχόμενο διήμερο Σάββατο-Κυριακή

Την εμπειρία των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα ζήσουν οι φίλοι της μοτοσυκλέτας, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια των Power Days, που μετρούν ήδη 10 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων από το Halaris Bikes Center.


Πάνω από εκατό  (100) μοτοσυκλετιστές, η παρουσία γνωστής κατασκευάστριας βιομηχανίας με τις μοτοσυκλέτες της,  η άψογη οργάνωση του event και η χαρούμενη ατμόσφαιρα, αναμένεται να αναδείξουν το διήμερο, ως ένα από τα ωραιότερα της χρονιάς.


Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες, ενώ μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή κι ασφαλή οδήγηση, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία και για να δώσουν κατάλληλες συμβουλές.


Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.