Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Χαρά Κεφαλίδου: Άμεση ανάγκη επίλυσης των ζητημάτων από τη μη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων

Αναρτήθηκε: Jul 29, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά Πολιτικά προβολές: 113 Tags (Λέξεις κλειδιά): Χαρά Κεφαλίδου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής προς τις Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού και Παιδείας & Θρησκευμάτων, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την αναστολή διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση (10.03.20) ορίστηκε η αναστολή των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, οι μετακινήσεις των μαθητών για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και η διδασκαλία της κολύμβησης στο πλαίσιο της Φυσικής Αγωγής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στο πλαίσιο των μέτρων ανεστάλη η διεξαγωγή και των μαθητικών αγώνων. Λόγω της συγκεκριμένης απόφασης εξάγεται το συμπέρασμα ότι δεν θα ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου. Αυτό όμως έχει προκαλέσει ανησυχία στις κατά τόπους Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), στους Υπευθύνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, τους Υπευθύνους στη διοργάνωση και διεξαγωγή των Πανελληνίων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., όπως επίσης και στους συμμετέχοντες σε αυτούς.  
Την ίδια στιγμή προκύπτουν νομικά προβλήματα σε σχέση με τα προνόμια των μαθητών - αθλητών, τα οποία οι μαθητές θα χάσουν εάν δεν ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες. Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!  

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.