Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Η Ένωση Κεντρώων για τα 32 εκατομμύρια Ευρώ του ΕΟΤ

Αναρτήθηκε: Jul 27, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 193 Tags (Λέξεις κλειδιά): Η Ένωση Κεντρώων για τα 32 εκατομμύρια Ευρώ του ΕΟΤ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

 Από την εποχή των περιβόητων πακέτων Μάρσαλ και τα χαστούκια των Αμερικανών σε έλληνες υπουργούς γιατί διαπίστωναν ότι τα δολάρια κατέληγαν σε τσέπες δέκα ατόμων, στις συμβάσεις του Νιάρχου για το διυλιστήριο, τις συμβάσεις της Intracom με τον OTE, του ΔΟΛ για τους εξοπλισμούς των σχολείων, τα ΕΣΠΑ και τους συμβούλους επιχειρήσεων που έχουν διασυνδέσεις και τόσα άλλα αμέτρητα παραδείγματα, φτάσαμε και στους μεγαλοπαράγοντες του τουρισμού της χώρας που σύστησαν εταιρεία διαφήμισης, για να διαφημίσουν το προϊόν τους (Marketing Greece A.E.). Αυτό δεν θα ήταν τόσο παράλογο αν δεν έπαιρναν με απ' ευθείας ανάθεση 32εκ €. την καμπάνια διαφήμισης της χώρας από τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη (μάλιστα με μετοχικό κεφάλαιο – 1.7 εκ. € και κύκλο εργασιών το 2018 – 1.3 εκ. €).

Είπαμε, ιδιωτικός τομέας βδέλλα στο δημόσιο, είναι το ελληνικό πρότυπο. Τα 4 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που δεν συμφώνησαν, παραιτήθηκαν ή μάλλον τους παραίτησαν. Ο ένας μάλιστα είναι ναύαρχος ε.α αποστρατεία (Ναύαρχος στο Δ.Σ. του ΕΟΤ - Αθάνατη ΝΔ), τουλάχιστον αυτός είχε την αξιοπρέπεια να αρνηθεί αυτή την ''ωραία'' απ' ευθείας ανάθεση.

Απ' ευθείας ανάθεση, απ' τους δήμους και τις περιφέρειες που ταΐζουν τους δικούς τους προσκυνημένους μέχρι την κεντρική εξουσία και τις μεγάλες συμφωνίες.

     Η λογική του πασά και του κοτζαμπάση με το αποφασίζω και διατάζω, η λογική που κρατά τη χώρα 200 χρόνια πίσω. Η λογική που δεν αφήνει τον πραγματικά άξιο να δει ηλίου φως αν δεν προσκυνήσει. Τα τέρατα που καταστρέφουν ζωές και αλλοιώνουν χαρακτήρες ανθρώπων. Αυτοί μας κυβερνούν είτε πίσω, είτε μπροστά απ' την κουρτίνα. Αυτοί που θα χάριζαν 10 νησιά στην Τουρκία προκειμένου να συνεχιστεί το νταβατζιλίκι τους. Αυτοί πού μπροστά στους πρέσβεις Αμερικανών και Γερμανών στέκονται σαν σερβιτόροι σε πολυτελή εστιατόρια. Μια πλέμπα που παριστάνει την αριστοκρατία στους ραγιάδες ωσάν να είναι ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.

     Οι κοτζαμπάσηδες δεν έφυγαν ποτέ, ούτε και θα φύγουν με τους ραγιάδες που έχουν να κάνουν. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας.

Συνέχισε να γονατίζεις αιώνια Ελλάς.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.